Joo, eli tää ruotsalainen Kissie on niiiiin hyvä! .. Aivan mainio blogi, vaikken ruotsista paljookaan ymmärrä. Tämän naisen täytyy todella rakastaa itseään todella paljon, kun kestää kaiken sen paskan mitä niskaan tulee nokka pystyssä... ja jatkaa eteenpäin.

Kissiestä, blogin kirjoittajasta (oikealta nimeltä Alexandra jotain) on tullut Ruotsissa surullisen kuuluisa juurikin itserakkautensa ja tyhmyydensä takia. Kissie kehuu koko ajan itseään ja muitstuttelee että hänellä on rahaa. Blogissaan hän esittelee aina kaikki uusimmat ostokset. Kissie antaa nuorille Ruotsalaisille ja toki muunkin maalaisille kuvan siitä että naisen pitää olla älyttömän laiha ja isot tissit, botox huulet sekä vaaleat pitkät hiukset. Kissie onkin blogissaan väittänyt olleensa ensimmäinen kenellä on blondi pitkä tukka ja kaikki on matkinut häntä. Kissien mielestä kauneusleikkaukset on arkipäivää ja kaikkien pitää muokata ulkonäköään. Ruotsissa liikkuu huhu, että kun Kissie on blogissaan kirjoittanut että reisien välissä pitää olla väli tai muuten on läski.. Kaksi tyttöä on tehnyt itsemurhan tämän takia. 

Aloittaessaan blogin kirjoittamisen Kissie on ollut vain 18 vuotias.. Tänä päivänä hän käsittääkseni tienaa blogista jotai 2000€/kk, paljonkos se tekeekään kruunuissa.. Jos tämä on ainoa kuukausi ansio, ei se mikään päätähuimaava ole.Puhutaan myös 5000€ kuukausi ansioista.. Mutta kuka tietää?

Linkki blogiin: www.kissies.se/

Toinen hauska blogi on suomalainen kopio Kissien blogista : glamwithm.blogspot.com/ .. Kummasti ei ole Maria blogiaan BB:n jälkeen päivittänyt.. Mut hienoa että hän sai ne silikonit ja voi nyt tähdätä sinne miestenlehden sivuille, siinäpäs vasta elämälle tavoitetta

 

Nämä blogithan ovat käytännössä filosofialtaan; Mikään ei ole maailmassa tärkeämpää, kuin ulkonäkö..

Mun mielestä ei kannata ottaa liian tosissaan noihan on hauskoja ja viihteeksihän ne on tarkotettu