Argh. Miks elämän pitää aina välillä olla vaikeeta?

 

Miks pitää olla stressiä?

                    Huolta? Masennusta? Riittämättömyyttä?

                                                                                Väsymystä? Pelkoa? Surua? Unettomia öitä? ..

Miks kaikki ei vain voi olla tasasesti helppoo?

 

Vaikka elän todella onnellista aikaa. Mulla on maailman ihanin mies, meillä on paljon aikaa toiselle. Ollaa nuoria ja huolettomia, voidaan tehdä mitä ja milloin halutaan... Rakastetaan toisia ihan mielettömästi ja ollaan onnellisia toisistamme Silti tähänki liittyy pelkoa, mitä jos menetän mun koko maailman? Mitä sitten tapahtuu, en mä pysty sitte enää elämään? Ja kun en pysty elämään tuotan monelle pettymyksen. . Mitä jos? Jos ei nyt, entä jos joskus? Mitä jos ja mitä jos sitten kun jos?..

... Nyt on mulla vaikeeta.. tai noh, ei välttämättä vaikeeta.. Mutta kaipaan TAAS jotain uutta ja muutosta.

Rahat ei tunnu oikee riittävä.. Haluun ihan helvetisti enemmän paljon massia. En oikee koskaa oo osannu käyttää rahaa sillee että säästäisin yhtään, kyllä ne aina nätisti johonki menee...

Tää nykyhetken homma ei oikeen enää jaksa iskee, tekis mieli tehdä jotain radikaalia, mutta millä tavalla? Siihen mulla on monta vaihtoehtoa mistä en osaa päättää..

Välillä vaa tuntuu että ois helpompaa... Ja jos vaa oikeesti luovuttais, luovuttais ihan kokonaan.

Nyt taitaa taas olla muutoksen aika, sitten muutos tapahtuu, hetken kaikki on loistavaa ja sitte tulee taas, ensin stressi ja masennus, sekä riittämättömyyden tunne, sitten uusi alku ja uusi muutos. Toisaalta muutokset elämässä tuovat aina uuden onnen.

Kuka jaksais sellasta että koko ajan kaikki on samaa ja muuttumatonta? Koko ajan sama kaupunki, koko ajan sama asunto, koko ajan sama auto, koko ajan sama työ ja arki. Koko ajan samaa tasasta, ei mitään uutta koskaan?

 

Jotenki vaan sitä pitää olla vahva ja jaksaa toivoa, muistella mukavia ja kyllä se siitä vielä, kuhan uskoo itseensä... Vai mitä? 


NYT. Se tapahtuu.. Tai no ei ihan heti, mutta kohta... Ehkä...